Pressmeddelande, Stockholm 170328

Shoppa sidenkläder direkt till rummet på Stockholms trendigaste designhotell

Spillde du ner din enda blus på planet? Eller kom väskan bort på flyget? För den som bor på Stockholms trendigaste designhotell är detta lätt fixat. Klicka bara in dig på hotellshoppen så får du ditt nya plagg levererat direkt till rummet.

Nu kan du köpa vackra sidenplagg från den nya svenska designduon Lou in Love direkt till hotellrummet. I alla fall om du bor på Stockholms trendigaste boutiquehotell, Haymarket.

Bakom Lou in Love står juristen Karin Tranaeus och modellen tillika journalisten Frida Benno Hjerpe. De lämnade sina respektive karriärer för att satsa på en gemensam dröm, nämligen att skapa ett eget klädmärke med sidenplagg som passar lika bra på jobbet som på middagen eller festen senare samma dag.

- Vi designar kläder som vi själva vill ha. Det vill säga kläder med bra kvalitet och som kan användas på olika sätt, från " desk to dinner". Vi vill få fler att ta ett steg bort från slit och släng - kulturen. Med ett brett användningsområde blir dina kläder en bra investering och det blir hållbart även för miljön. Siden är en naturprodukt och sköter du ditt sidenplagg kan du använda det i många år, säger Frida Benno Hjerpe, press- och marknadsansvarig, Lou in Love.

Haymarket är Scandics nya hotell i Stockholm och ligger, som namnet låter förstå, på Hötorget i det anrika PUB-huset från 1920-talet.

- Vi är glada över att få samarbeta med varumärken som Haymarket och Fashoom, inte minst när det gäller ett så nytänkande koncept som online shopping direkt till hotellrummet. Både Karin och jag har rest mycket i våra jobb och ofta saknat tid och möjlighet att snabbt kunna komplettera garderoben. Ett extra plus för den som shoppar just Lou in Loves sidenplagg är också att de knappt väger något och tar minimal plats i väskan säger, Frida Benno Hjerpe.Välkommen nu på fredag när Lou in Love inviger det nya samarbetet med en popup butik offline. Platsen är förstås Haymarket, dvs Hötorget 13-15, vid sidan av torghandeln och mitt emot Konserthuset. Vi öppnar kl 14 och stänger kl 20.00

Vänligen meddela om ni kan komma senast torsdag kl 12.00 till frida@louinlove.com